De citit în weekend sau dimpotrivă, pentru dimineața de luni în care nu ai chef să te apuci de treabă și cauți motive de întârziat pe bloguri și ziare online:
Cristian a descoperit mai multe tipuri de aprecieri în Social Media pe care le folosesc românii. Eu zic că nu sunt doar românii care au aceste caracteristici: Cele 11 tipuri de Like-uri pe care le dau românii
Cristina s-a apucat de alergat și a făcut toate greșelile posibile. Ea este, așadar un câștigător ca la carte – a trecut prin toate eșecurile dar nu s-a lăsat: Alergările după 3 luni.
Chinezu a scris despre Top Social Brands 2015 realizat de Revista Biz și au făcut-o mulți alții. Dar articolul lui e cel mai bun, veți vedea de ce: Top Social Brands 2015.
Ovidiu ne explică de ce avem nevoie de girofar doar în anumite cazuri: România cu girofar.
Alin ar trebui să scrie mai des articole critice, pentru că o face organizat și atent, iar noi avem nevoie de jurnaliști de acest fel: Penibilitatea interviului luat lui Robbie Williams.
Radu zice că noile reclame Coca-Cola nu sunt bine localizate la noi. Eu nu sunt de acord, dar vă las pe voi să citiți argumentația lui și comentariul meu [scurt] aici: Coca-Cola n-are cu cine să facă reclama potrivită.
Tudor vorbește despre mecanismele democrației și despre derapajele puterii: Nixon despre Nixon.
Vlad a început o serie de articole despre industria muzicală în care intră în profunzimea domeniului. Avem nevoie de mai mulți autori de bloguri pentru această industrie: Copilul drăguț din industria muzicală.
Hypebot ne anunță că Sony Music retrage toate piesele pe care le deține de pe SoundCloud, ceea ce poate fi o primă lovitură înainte de prăbușirea celebrei platforme de muzică: Sony Music pulls all music.
Adam ne propune Hollywood-ul ca model de organizare în afaceri într-un articol extins din New York Times: What Hollywood can teach us about about the future of work.
Ioana scrie în general despre copii, părinți și bunici. Dar acest articol este bun pentru fiecare dintre noi, aflați în goana după un viitor mai bun decât clipa ”imperfectă” de acum: ACUM vs Abia Aștept.
Ana-Maria a scris poate cel mai surprinzător articol despre credință în toiul scandalului ștergerii picturii Sfântului Gheorghe de pe o clădire din București: Credința mea. Street Art, Arsenie Boca și Lumina Învierii. Poți cumpăra cartea ei cu un click pe poza de mai jos:
You must be logged in to post a comment.