Alege noul single Big Band

Îmi place ideea celor de la Big Band, give power to the people!

Monden.info si MediaPro Music te invita sa alegi noul single al trupei B!G BAND!

Intra pe www.bigband.ro si voteaza din cele patru propuneri piesa pe care o consideri potrivita pentru a fi noul single B!G BAND!

Dupa single-ul de debut “Teenage Story”, in perioada 8 – 15 martie, cei 5 membri ai trupei isi invita fanii sa aleaga din cele patru propuneri, “Highway”, “Insane”, JokerMan” si “Push Up“, pe cel de-al doilea single al trupei.

Am ascultat toate cele 4 propuneri ale lor și mi-au plăcut toate! A fost o surpriză pentru mine să descopăr melodii atât de bune și orchestrații diferite, gândite bine, pop-dance cu influențe pop-rock și euro-dance. Totul foarte bine împachetat, departe de popcorn-ul care ne-a terorizat pe toate radiourile comerciale.

Balada ’Insane’ are un aer delicat dar e prea lentă pentru publicul românesc. ’Push Up’ sună a dance britanic, în gen Tinchy Stryder, dar cu o atmosferă mai sensibilă. ’Joker Man’ este un up-tempo din seria Katty Perry, Lady Gaga, Oceana. ’Highway’ este o piesă dance inspirată de pop-rockul american (Miley Cyrus, Pink, Ke$ha)

Foarte bună și vocea feminină, presimt că Big Band va da lovitura anul acesta!