Bun de cinste – Antena1

În seara asta se difuzează emisiunea la care am participat împreună cu Jean Paler (iar!!), Maria Cîrneci și o blondă care nu știu cine e și de unde au luat-o. Îmi pare rău, aflu și vă spun numele ei :-)

Azi de la ora 22:00

picture-422

Patru vedete si un ospat de zile mari! Insa cine este “Bun de cinste?”. Noi lansam invitatia si stabilim locatia, cat despre achitarea consumatiei ramane de vazut! Cei patru invitati vor fi provocati la un duel culinar, prin restaurante deloc modeste, cu specific aparte (indian, frantuzesc, japonez, chinezesc, arabesc, etc), unde li se va cere sa se prezinte cu portofelul plin, intrucat unul dintre ei va achita singur intreaga consumatie.

Despre preturile practicate in restaurantele respective nu discutam, intrucat acestea vor fi o surpriza de care vor avea parte invitatii, pentru ca in meniul de pe care vor comanda ei acestea nu vor exista.

Fiecare dintre meseni este invitat sa-si aleaga preparatele dupa bunul plac si totodata, la fiecare fel in parte, sa intuiasca pretul corect din meniul de baza al restaurantului respectiv. Cel care la final va fi cel mai departe de adevar va achita nota de plata pentru toti rivalii sai. Inainte de asta insa, pentru a avea un mic ajutor, moderatorul le va spune care este cel mai mare pret din meniu, astfel incat invitatii sa aiba un reper dupa care sa se ghideze cand vor face estimarile.