Spune o poveste

Luana are nevoie de un aparat auditiv. Promite că peste 5 ani o să îți citească povestea pe care i-o trimiți acum.

picture-75Numele meu este Luana-Marina, si astazi este ziua mea, am implinit un an-jumate` si fix 2 zile si am gandit ca este momentul sa ma dezvolt si sa ma apuc de scris caci la un moment dat, nu-i asa, depasesti interesul pentru ambalaje si cutiute, stiti voi, jucariile “Flashy“ sunt pentru parinti :) ) si treci la lucruri mai serioase .

Am atatea lucruri sa va povestesc , ce mai va fi o incursiune interesanta dar nu uitati va trebui sa-mi cititi o poveste.

Dupa ceva vreme am mers cu mami si tati la Bucuresti , un oras mare si foarte colorat. Mi-a placut acolo !!!

Am mers la o doamna doctor foarte draguta si mi-a dat ceva , mi-a dat un nume nou , mi-a dat o poveste noua si i-a spus mamei lucruri secrete pe care le nu le-am inteles promitandu-mi jucarii noi si tot timpul cu mine. Eu m-am bucurat dar mami a plans si strangea in pumni o hartie , si daca tot m-am apucat de scris , va este foarte clar ca stiu sa si citesc … hipo…acuzie neosen..zoriala bi…laterală ( hipoacuzie neurosenzoriala bilaterala profunda ) .

Solutia pentru mine este sa strangem 25000 Euro pentru a face un implant cohlear. Ajuta-ne sa strangem aceasta suma si iti voi citi eu peste 5 ani o poveste.