Adi Despot şi noi toţi

Mama citeşte blogul meu aşa că nu voi posta filmuleţul cu Adi Despot şi prezentatoarea aceea. Oricum se pare că toţi l-am văzut în zilele acestea.

Vreau să adaug şi eu ceva, ca artist în ţărişoara asta.

Adrian Despot
(via Bristena)

În vară vă povesteam eu cum sunt unii “jurnalişti” din divertisment, vis-a-vis de un aşa-zis scandal Tom Boxer – Anca Parghel (Dumnezeu s-o odihnească!). Mai demult Mihai, colegul meu, scria un articol despre acelaşi subiect. Şi Monden.Info a abordat acest subiect. Şi Zoso se ia de ei de multe ori.

Am observat că, în general, “bobocii” din presă sunt trimiţi înainte la secţiunea Divertisment. Să facă experienţă, să-şi facă şcoala acolo. Divertismentul pare mai uşor decât Politica, de exemplu.

Şi uite aşa ani de zile am dat de zeci (poate sute) de ziarişti/moderatori/prezentatori care abia dacă legau două fraze. Care încheiau mereu cu “Ce planuri de viitor aveţi?”. Care îmi spuneau mie Mihai şi lui Mihai îi spuneau Florin. Care ne întrebau cum ne-am lansat în 1996, sau “de la ce vine Hi-Q”, sau “întâmplări haioase de la filmări”.

Cât de greu o fi să dai un search pe Google, sau pe Wikipedia, şi să-ţi faci 3 întrebări coerente înainte de interviu?

Ştii, lumea zice deseori despre artişti că sunt fiţoşi. De multe ori sunt. Alteori doar s-au săturat de ne-profesionalismul celor din jur.

Mai târziu: a apărut şi o continuare – mulţumesc Adrian Soare. Ridic pălăria pentru idee şi pentru că Adi a acceptat să joace în acest al doilea video.

Plus o parodie: http://www.trilulilu.ro/andreipalatkas/c7501fbfc51c75